МОЛОЧНЕ – ЯГІДНЕ ЖЕЛЕ

ЯК ПІДНЯТИ ЧОЛОВІКА З ДИВАНУ


Заради такої смакоти навіть Шарик з печі зістрибує! Перевірено!

РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
receipt

Основні інгредієнти

    • Молоко

      500 мл

    • Цукор

      80 г

    • Желатин

      15 г

    • Ваніль

      за смаком

    • Ягоди

      300 г

Інструкція приготування

  1. Желатин залити 200 мл молока, перемішати та залишити на 15 хвилин, після поставити на повільний вогонь і прогріти до його розчинення.
  2. Решту молока, цукор та ваніль, помішуючи, довести до кипіння. Додати розчинений в молоці желатин, перемішати та охолодити.
  3. Викласти ягоди, залити їх молочною сумішшю, охолодити та поставити в холодильник до повного застигання.