ПАСТА ЗІ СМЕТАННО-ГРИБНИМ СОУСОМ

ЯК ПІДНЯТИ ЧОЛОВІКА З ДИВАНУ


Заради такої смакоти навіть Шарик з печі зістрибує! Перевірено!

РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
receipt

Основні інгредієнти

    • Макарони для пасти

      300 г

    • В’ялені томати

      100 г

    • Сметана

      250 г

    • Цибуля

      1 шт.

    • Гриби

      350 г

    • Сіль, перець

      за смаком

Інструкція приготування

  1. Обсмажити порізані цибулю та гриби до золотистого кольору, додати сметану, сіль та перець за смаком.
  2. Відварити макарони в підсоленій воді майже до готовності.
  3. Перекласти відварені макарони на пательню з грибами і сметаною, тушкувати все разом 3-4 хв.
  4. Викласти на тарілку, зверху посипати порізаними смужками в'ялених томатів.