ТОРТ «АЙСБЕРГ»

СМАЧНІШЕ, НІЖ У ЙОГО МАМИ


Рецепт, від якого він буде у захваті. Перевірено!

РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
receipt

Основні інгредієнти

    • Яйця

      6шт

    • Борошно

      180г

    • Цукор

      310г

    • Розпушувач

      1,5 ч.л.

    • Сметана

      500г

    • Какао

      1,5 ст. л.

    • Шоколад

      100г

    • Ваніль

      за смаком

Інструкція приготування

  1. Яйця з цукром (160 г) збити міксером до густої пінки. Додати сметану (100 г) та перемішані какао, розпушувач та борошно. Обережно перемішати все лопаткою.
  2. Випікати корж 40-45 хв при температурі 180 °С до готовності.
  3. Для крему: збити міксером сметану (400 г), цукор (150 г) та ваніль.
  4. Порізати корж трикутниками, вмокнути в сметанний крем та встановити у вигляді гір на тарілку.
  5. Прикрасити розтопленим або тертим шоколадом та поставити в холодильник на кілька годин.