Рецепт «на 1000 лайків»

Пиріг з яблуками

РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
receipt

Основні інгредієнти

Інструкція приготування

  1. Борошно, розпушувач та порізане холодне вершкове масло розтерти, додати 100 г. сметани замісити тісто та покласти його в холодильник на 30 хв.
  2. Розкачати тісто, викласти у форму, зробивши високі бортики, та знову покласти в холодильник на 30 хв.
  3. Для крему яйця, 100 г цукру, ваніль, корицю, крохмаль і 350г. сметани перемішати до однорідності та поставити в каструлі на повільний вогонь на 5-7 хв, постійно перемішуючи до загустіння.
  4. Крем накрити плівкою та повністю охолодити.
  5. Яблука порізати скибочками 2-3 мм, зварити сироп з води, 150 г цукру і лимонного соку та викласти в нього яблука на 1-2 хв.
  6. Крем вилити на тісто в формі, зверху викласти яблука у вигляді троянд, випікати 30 хв при 180 °С.