РИБНЕ ФІЛЕ У СМЕТАНІ З ГРИБАМИ ТА ГОРОШКОМ

КОЛИ ПІШЛА КУПИТИ ХЛІБ, А ПОВЕРНУЛАСЬ З НОВИМИ ТУФЛЯМИ


З новими туфлями та нашою сметанкою вечеря смачна і без хліба

РАДУЙТЕ БЛИЗЬКИХ ТА ГОТУЙТЕ ПРОСТО!
receipt

Основні інгредієнти

    • Філе червоної риби

      500 г

    • Гриби (печериці)

      200 г

    • Зелений горошок

      100 г

    • Сметана

      200 г

    • Цибуля

      1 шт.

    • Болгарський перець

      1 шт.

    • Сушені - часник, прованські трави

      по 1 ч. л.

    • Сіль та перець

      за смаком

Інструкція приготування

  1. Приготувати сметанну заправку: цибулю, печериці, болгарський перець та горошок обсмажити до золотистого кольору. Додати сметану, сіль та трави, тушкувати на помірному вогні 5-7 хв.
  2. Половину сметанною заправки викласти на дно форми для запікання, зверху викласти рибне філе. Покрити рибне філе рештою сметанної заправки.
  3. Запікати в розігрітій духовці 25-30 хв до готовності.